Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g25g88kcal3.2g17.5g0.4g0.7g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen40g56kcal7.6g0g2.8g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g18g32kcal1g1.2g2.7g0.6g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g15g54kcal4.2g0.3g4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)20g32kcal0.5g0.5g3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g568kcal34.6g47g26g4g
Valittu annoskoko201g284kcal17.3g23.5g13g2g
Annoskoko puolitettuna101g142kcal8.7g11.8g6.5g1g
Arvot/100g100g141kcal8.6g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027