Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 176g314kcal28.4g12.5g14g12.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g798kcal57.6g27g45.6g25.2g
Valittu annoskoko201g399kcal28.8g13.5g22.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna101g200kcal14.4g6.8g11.4g6.3g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089