Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai84g309kcal4.2g26.7g20.9g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Mozzarella light31g50kcal6.3g0.2g2.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow10g19kcal0.1g0.6g1.8g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g17g3.5kcal0.1g0.7g0.1g1g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl6.3g34kcal0.3g0.2g3.5g0.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g10g30kcal3.4g0g1.8g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g10g17kcal0.8g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g938kcal30.8g60g64.8g6.8g
Valittu annoskoko201g469kcal15.4g30g32.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna101g234kcal7.7g15g16.2g1.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787