Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%13g35kcal3.6g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g536kcal54.2g6.8g32g0.4g
Valittu annoskoko201g268kcal27.1g3.4g16g0.2g
Annoskoko puolitettuna101g134kcal13.6g1.7g8g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g7.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722