Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 38g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%25g43kcal2.4g1.8g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g149kcal6.4g16.2g5.6g1.6g
Valittu annoskoko201g75kcal3.2g8.1g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna101g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849