Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15g0g13.4g0g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Maizena maissitärkkelys4.2g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado55g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g486kcal32.4g16g32.8g3.6g
Valittu annoskoko201g243kcal16.2g8g16.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna101g122kcal8.1g4g8.2g0.9g
Arvot/100g100g121kcal8g4g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616