Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%13g31kcal1.9g0.4g2.5g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g3.6g2.2kcal0.1g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g163kcal6.8g10.4g10.4g2.2g
Valittu annoskoko201g82kcal3.4g5.2g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna101g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977