Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g21g35kcal3.9g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)49g20kcal0.8g4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g1.4g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g154kcal11.2g14.6g5g0.6g
Valittu annoskoko202g77kcal5.6g7.3g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna101g39kcal2.8g3.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2.8g3.6g1.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934