Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Ruisjauho Pirkka60g183kcal5.8g36.6g1.2g9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)33g104kcal4.5g18.9g1g4.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g10g14kcal1.4g1.4g0.3g4.8g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.7g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g635kcal26g119g5.4g48.6g
Valittu annoskoko202g318kcal13g59.5g2.7g24.3g
Annoskoko puolitettuna101g159kcal6.5g29.8g1.4g12.2g
Arvot/100g100g158kcal6.4g29.5g1.3g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116040