Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.4g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g53g89kcal10.5g0g5.2g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.8g4kcal0g0g0.5g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.8g1.9kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g277kcal23g17.6g11.6g2g
Valittu annoskoko202g138kcal11.5g8.8g5.8g1g
Annoskoko puolitettuna101g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593