Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Broileri rintafile,maustamaton47g48kcal10.8g0g0.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%24g31kcal0.7g0.5g3g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g19g68kcal5.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g476kcal40.4g6.8g30.4g4.6g
Valittu annoskoko202g238kcal20.2g3.4g15.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna101g119kcal10.1g1.7g7.6g1.2g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874