Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 104g29kcal2.4g3g0.2g2.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g142kcal0.8g1.2g14.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g10g39kcal2.5g0g3.2g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1g1kcal0g0.2g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g34g56kcal8.7g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g716kcal28.8g8.8g61.4g4.6g
Valittu annoskoko202g358kcal14.4g4.4g30.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna101g179kcal7.2g2.2g15.4g1.2g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096