Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 21g21kcal0.3g1g1.7g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl11g98kcal0g0g10.8g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Purjosipuli 242g55kcal4.4g5.8g0.5g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 1084g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)313g432kcal65.7g0g18.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow167g42kcal1.5g8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g2260kcal208.8g29.8g140.8g11g
Valittu annoskoko2010g1130kcal104.4g14.9g70.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna1005g565kcal52.2g7.5g35.2g2.8g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836