Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g250g875kcal32.5g174.9g3.7g7.5g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g180g324kcal9.5g11.5g27g5.9g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g5681kcal350.2g469.6g261.6g42g
Valittu annoskoko2010g2840kcal175.1g234.8g130.8g21g
Annoskoko puolitettuna1005g1420kcal87.6g117.4g65.4g10.5g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027