Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 630g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk360g97kcal2.2g19.1g0.7g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 306g233kcal5.8g47.5g0.6g3.1g
Paprika punainen 153g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g360g612kcal68.4g0g36g0g
Ketsuppi, Heinz45g46kcal0.4g10.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4023g2225kcal162.8g190.2g79g36.8g
Valittu annoskoko2012g1113kcal81.4g95.1g39.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna1006g556kcal40.7g47.6g19.8g9.2g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019