Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g208g353kcal39.4g0g20.8g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka136g15kcal1.5g1.5g0.3g1.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)488g195kcal8.3g40g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g14g39kcal2.1g0.5g3.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g313g128kcal4.4g25.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4030g1539kcal116g148g52g6.6g
Valittu annoskoko2015g770kcal58g74g26g3.3g
Annoskoko puolitettuna1008g385kcal29g37g13g1.7g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934