Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 350g114kcal1.5g12.1g2.5g11.6g
Sokeri 238g967kcal0g237.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 27g89kcal0g21.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2339kcal3g543.4g5g24g
Valittu annoskoko2016g1170kcal1.5g271.7g2.5g12g
Annoskoko puolitettuna1008g585kcal0.8g135.9g1.3g6g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771