Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1494g687kcal47.8g71.7g22.4g0g
Mannasuurimo tumma 149g462kcal15.2g88.8g2.7g8.2g
Kananmuna kuoreton 164g235kcal20.5g0.5g16.8g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g72g287kcal0g71g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai99g345kcal11.8g70g2.1g3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g74kcal2.6g14.3g1.7g6.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g4342kcal195.8g632.6g109.4g35.8g
Valittu annoskoko2016g2171kcal97.9g316.3g54.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna1008g1086kcal49g158.2g27.4g9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888