Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 305g1045kcal31g213.2g3.7g10.7g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g117g123kcal6.9g17.5g2.9g19.3g
Sokeri 101g409kcal0g100.6g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g211g970kcal1.1g1.1g107.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 258g368kcal32.2g0.8g26.4g0g
Mustikka metsä- 422g186kcal2.1g27g2.5g13.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 469g301kcal15g22.6g16.4g0g
Sokeri 100g404kcal0g99.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g47kcal0g11.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g12g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g7871kcal177.8g996.6g332.8g88.2g
Valittu annoskoko2016g3935kcal88.9g498.3g166.4g44.1g
Annoskoko puolitettuna1008g1968kcal44.5g249.2g83.2g22.1g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520