Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g317g1425kcal24.4g215.3g50.7g11.4g
Voi 88g638kcal1g0.4g71.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g352g1249kcal20.4g10.6g124.9g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g352g950kcal28.1g42.2g70.4g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g528g581kcal2.6g79.2g26.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 106g315kcal0g22.1g15.6g0g
Kahvilikööri106g303kcal0g34.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini14g49kcal12g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g141g563kcal0g140.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g12258kcal177g1118g719g22.8g
Valittu annoskoko2016g6129kcal88.5g559g359.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna1008g3065kcal44.3g279.5g179.8g5.7g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743