Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g1054g2002kcal158g0g158g0g
Sipuli (kuorittu)316g85kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)351g211kcal3.5g15.8g14g0g
Korppujauho 176g643kcal18.4g131.5g1.8g9.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 11g56kcal0g0.1g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.6g0.4g1.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 53g160kcal4.6g29.2g1g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g6562kcal385.2g433g364.4g46.8g
Valittu annoskoko2016g3281kcal192.6g216.5g182.2g23.4g
Annoskoko puolitettuna1008g1641kcal96.3g108.3g91.1g11.7g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857