Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)192g614kcal36.5g28.8g38.4g0g
Kookosrasva (Cocos)960g8544kcal0g0g960g0g
Vispikerma, Milbona320g1152kcal6.4g8.6g121.6g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g128g842kcal33.3g14.1g75.5g2.6g
Murot, Rice Crispies64g243kcal3.8g55.7g0.6g0.6g
Makeutusjauhe, Rainbow32g126kcal0.6g31g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly320g458kcal48g28.8g17.6g176g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g23960kcal257.2g334g2427.4g358.4g
Valittu annoskoko2016g11980kcal128.6g167g1213.7g179.2g
Annoskoko puolitettuna1008g5990kcal64.3g83.5g606.9g89.6g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868