Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g591g3025kcal52.6g172.5g236.4g34.9g
Voi, 1 tl, 5 g417g3045kcal4.2g4.2g333.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton52g167kcal12g5.5g10.8g0g
Kananmuna kuoreton 417g595kcal52.1g1.3g42.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl521g1773kcal10.4g15.6g182.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g70kcal0g17.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g17349kcal262.6g432.6g1612.4g69.8g
Valittu annoskoko2016g8674kcal131.3g216.3g806.2g34.9g
Annoskoko puolitettuna1008g4337kcal65.7g108.2g403.1g17.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347