Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 481g63kcal5.4g4.7g1g5.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 280g383kcal7.5g68.2g6.4g9.9g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g160g53kcal6.4g4.2g1.1g2.4g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Kurkku 440g48kcal2.5g6.2g0.4g3.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 160g598kcal35.7g0g51.3g0g
Auringonkukkaöljy 54g478kcal0g0g54.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g40g8kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3467kcal122.2g208.6g231.8g58.4g
Valittu annoskoko2016g1734kcal61.1g104.3g115.9g29.2g
Annoskoko puolitettuna1008g867kcal30.6g52.2g58g14.6g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381