Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g643g3855kcal154.2g42.4g347g0g
Voi 161g1165kcal1.9g0.6g130.6g0g
Liivatelehti, gelatiini482g1682kcal412.5g0g0.5g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g321g1092kcal9.6g9.6g112.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g321g819kcal19g10.3g76.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton72g15kcal0.2g1.2g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 16g65kcal0.5g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g17389kcal1195.8g159.4g1334.6g0.2g
Valittu annoskoko2016g8695kcal597.9g79.7g667.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1008g4347kcal299g39.9g333.7g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678