Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g1080g4450kcal51.8g51.8g448.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g67kcal3.3g2g3.9g5.5g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 18g73kcal0.5g17.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g15121kcal147.2g196.6g1534.2g11g
Valittu annoskoko2016g7560kcal73.6g98.3g767.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna1008g3780kcal36.8g49.2g383.6g2.8g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328