Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1157g1920kcal219.8g0g115.7g0g
Sipuli 132g40kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 331g212kcal10.6g15.9g11.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g50g132kcal4.2g25.4g0.5g6.6g
Chili paprika punainen33g13kcal0.7g3g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)66g132kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 248g311kcal27.3g0.6g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g5522kcal528.6g165.8g301g17.6g
Valittu annoskoko2016g2761kcal264.3g82.9g150.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna1008g1381kcal132.2g41.5g75.3g4.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905