Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g845g6169kcal8.5g8.5g676g0g
Sokeri 240g973kcal0g239.4g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 751g2577kcal76.5g525.8g9g26.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)131g288kcal0.4g69.9g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g20319kcal172.8g1760.8g1370.6g57g
Valittu annoskoko2016g10160kcal86.4g880.4g685.3g28.5g
Annoskoko puolitettuna1008g5080kcal43.2g440.2g342.7g14.3g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591