Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 552g2067kcal80.1g314.8g40.3g55.2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g345g1105kcal5.9g0g120.8g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g69g242kcal9.7g38.7g4.6g7.6g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13g0g0.2g
Sokeri 587g2382kcal0g586.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu428g539kcal47.1g1.3g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g12790kcal289.2g1908.2g408.4g126g
Valittu annoskoko2016g6395kcal144.6g954.1g204.2g63g
Annoskoko puolitettuna1008g3198kcal72.3g477.1g102.1g31.5g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241