Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g936g5251kcal90.8g299.5g383.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g360g1224kcal7.2g10.8g126g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g720g4320kcal151.2g49.7g396g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g21590kcal498.4g720g1811.6g0g
Valittu annoskoko2016g10795kcal249.2g360g905.8g0g
Annoskoko puolitettuna1008g5398kcal124.6g180g452.9g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104