Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%399g240kcal4.8g11.2g20g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g97g360kcal13.5g70.5g2.4g4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha998g1657kcal189.7g0g99.8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 30g23kcal1.3g3.9g0.1g0.3g
Soijakastike 30g18kcal1.5g2.8g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 20g15kcal0.9g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g5339kcal464.6g217.2g289.8g16.4g
Valittu annoskoko2016g2669kcal232.3g108.6g144.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna1008g1335kcal116.2g54.3g72.5g4.1g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157