Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl40g180kcal2.8g25.6g7.6g1.3g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g60g204kcal1.2g1.6g21.6g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g40g108kcal3.2g4.8g8g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Kinuskikastike 20g85kcal0.2g11.3g4.3g0g
Daim 56g5.6g31kcal0.2g3.4g1.8g0g
Liivatelehti, gelatiini1.7g5.9kcal1.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g1610kcal18.6g131.6g112.6g2.6g
Valittu annoskoko202g805kcal9.3g65.8g56.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna101g403kcal4.7g32.9g28.2g0.7g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.6g27.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939