Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Riisi puuroutuva 5.3g18kcal0.3g4g0g0.1g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g388kcal21.6g29g20.4g5.8g
Valittu annoskoko202g194kcal10.8g14.5g10.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna101g97kcal5.4g7.3g5.1g1.5g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.2g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590