Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)22g76kcal4.6g0.2g6.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]15g48kcal3.9g0g3.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g57g19kcal0.8g3.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.8kcal0.7g0.6g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g630kcal29.6g76.2g21.6g3.6g
Valittu annoskoko202g315kcal14.8g38.1g10.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna101g158kcal7.4g19.1g5.4g0.9g
Arvot/100g100g156kcal7.3g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744