Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 33g238kcal0.4g0.1g26.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g43g145kcal3.7g30.3g0.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)38g52kcal2.8g2g3.8g0g
Appelsiinimehu, 2 dl8.4g3.8kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g1413kcal29g134.4g84.4g0g
Valittu annoskoko202g707kcal14.5g67.2g42.2g0g
Annoskoko puolitettuna101g353kcal7.3g33.6g21.1g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576