Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g58g204kcal7.5g40.7g1.1g1.9g
Paistijauheliha, snellman58g99kcal7g0g5.8g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g66g106kcal5.5g7.9g5.2g3.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit18g24kcal0.5g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g893kcal41g98g32g10g
Valittu annoskoko202g447kcal20.5g49g16g5g
Annoskoko puolitettuna101g223kcal10.3g24.5g8g2.5g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716