Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 188g72kcal0.3g15.3g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g325kcal1g41.2g15.6g5.6g
Valittu annoskoko203g163kcal0.5g20.6g7.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna101g81kcal0.3g10.3g3.9g1.4g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339