Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Perunajauhot,rainbow45g147kcal0g36.6g0g0.6g
Sokeri 39g156kcal0g38.4g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Mansikka 27g12kcal0.1g2.2g0.1g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g52kcal0g13g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 27g11kcal0.3g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g902kcal13.4g183.6g10.8g4.2g
Valittu annoskoko202g451kcal6.7g91.8g5.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna101g226kcal3.4g45.9g2.7g1.1g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386