Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g84g464kcal0.8g0.8g50.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten51g167kcal11.9g22.8g10.6g5.6g
Canderel makeutusjauhe11g43kcal0.3g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1720kcal28.2g71.6g161.8g11.2g
Valittu annoskoko203g860kcal14.1g35.8g80.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna101g430kcal7.1g17.9g40.5g2.8g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g39.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655