Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi54g242kcal3.5g32.3g11.3g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Mascarpone (250g)56g293kcal2.5g2.5g30.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl45g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Baileys, Irish Cream, Original22g79kcal0.7g4.5g3.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g4g13kcal0.3g2.2g0.3g0.1g
Liivate 10g35kcal8.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1792kcal33.2g85.8g140.2g3.6g
Valittu annoskoko203g896kcal16.6g42.9g70.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna101g448kcal8.3g21.5g35.1g0.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242