BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu35g23kcal0.7g4.9g0g0.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g195kcal13.6g11.6g9.4g4g
Valittu annoskoko203g97kcal6.8g5.8g4.7g2g
Annoskoko puolitettuna101g49kcal3.4g2.9g2.4g1g
Arvot/100g100g48kcal3.4g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583