Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g63g137kcal6.9g5.6g10g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g78g27kcal1.2g5.4g0.1g1.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 11g5.3kcal0.1g1g0g0.2g
Suolapähkinä 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g397kcal17g26.2g25.2g3g
Valittu annoskoko203g198kcal8.5g13.1g12.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna101g99kcal4.3g6.6g6.3g0.8g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125