Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g56g70kcal11.8g0g2.5g0g
Pekoni (Dulano)13g34kcal2.4g0.4g2.5g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g313kcal29.6g13.8g14.2g4.8g
Valittu annoskoko203g157kcal14.8g6.9g7.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna101g78kcal7.4g3.5g3.6g1.2g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067