Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g65g60kcal0.6g14.2g0.6g0.6g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g7g2.1kcal0g0.8g0g0.2g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g56g163kcal3.6g6.1g14g0.1g
Liivatelehti, gelatiini2g6.9kcal1.7g0g0g0g
Valkuainen (100g)7g2.9kcal0.7g0.1g0g0g
Sokeri24g97kcal0g23.8g0g0g
Keksi, kaurakeksi 35g159kcal2.2g21.1g7g1.2g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1082kcal17.8g132.2g54.6g4.2g
Valittu annoskoko203g541kcal8.9g66.1g27.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna101g271kcal4.5g33.1g13.7g1.1g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891