Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale75g98kcal13.5g1.7g4.6g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras40g128kcal5.5g23.2g1.3g3.3g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 21g55kcal5.7g0g3.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Sinappi 3.7g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g646kcal51g56.4g24.4g7.6g
Valittu annoskoko203g323kcal25.5g28.2g12.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna101g162kcal12.8g14.1g6.1g1.9g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789