Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 59g75kcal12.7g0g2.6g0g
Sipuli kuivattu 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0g0.8g
Fenkoli, annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.3g1.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g56g23kcal1.2g3.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow7.5g29kcal0.5g0.7g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g279kcal29.6g13.2g11.2g3.8g
Valittu annoskoko202g140kcal14.8g6.6g5.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna101g70kcal7.4g3.3g2.8g1g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521