Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g65g63kcal4.5g8.4g0.3g3.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Makaroni, pasta 21g69kcal2.1g14g0.2g0.7g
Pinaatti 7g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g396kcal15.8g57g9g11.8g
Valittu annoskoko202g198kcal7.9g28.5g4.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna101g99kcal4g14.3g2.3g3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284