Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä83g92kcal6.5g15g0.4g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki21g18kcal0.3g0.9g1.5g0.1g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g484kcal19.6g58g18.4g18.8g
Valittu annoskoko202g242kcal9.8g29g9.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna101g121kcal4.9g14.5g4.6g4.7g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174