Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g111kcal0.1g0.1g12.5g0g
Sokeri16g65kcal0g15.9g0g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Kaurajauho 6.9g26kcal1g3.9g0.5g0.7g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 13g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen50g105kcal0.3g10.5g7g0.3g
Banaani, kuorittu 44g38kcal0.5g8g0.2g0.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 38g28kcal0.3g5.8g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g905kcal10.4g112.8g44g8.6g
Valittu annoskoko203g453kcal5.2g56.4g22g4.3g
Annoskoko puolitettuna101g226kcal2.6g28.2g11g2.2g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.9g10.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343