Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.65g227kcal8.6g44.1g1.6g2.5g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)58g19kcal1.9g2.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g25g179kcal0.2g0.2g19.9g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.7kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Siirappi 23g70kcal0g17.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1240kcal22g188.6g43.4g6.4g
Valittu annoskoko203g620kcal11g94.3g21.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna101g310kcal5.5g47.2g10.9g1.6g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450